Niin kun viime postauksessa lupasin, niin tässä postauksessa kerron mun ja Speden kuulumisista. Laitan nää tälläsiin "kategorioihin", niin sitten tietää että miten menee. 

Esteet: Esteillä meillä menee ihan hyvin ja ollaan päästy hyppäämään joku noin 65 cm. Spede on kyllä tosin viime aikoina ollu pikkasen tuijotteleva esteitä kohtaan, mutta ollaan kuitenkin jotenkin päästy niistä yli.

Puomit / kavaletit: No, puomeja Spede menee niin kun normaalistikin eli hyvin. Ja kaveletteja se menee silleen tuijotellen niin kun aina.

Koulu: Koulussakin menee ihan hyvin, mutta Spede on vaan jostain syystä ollut vähän hidas. Mutta joka tapauksessa Spede on liikkunu tosi kivasti aina joka kerralla hyvin peräänannossa.

Maasto / pelto: Maastossa ollaan käyty nyt jonkin verran, mutta tosin vaan talutellen. Spede on ollu aina reippaalla tuulella. Pellolla ei olla oikeestaan nyt oltu, mutta siellä se menee aina lujaa. 

Maastakäsittely: Maastakäsittelyssä Spede on ollu ilonen niin kun aina, mutta esimerkiksi juoksutuksessa Spede on aika hidas. Joka tapauksessa Spede on ollu kiva maastakäsittelyssä.

Muut: Spede raspattiin eilen ja se oli aika tuhma, mutta ei kuitenkaan rauhoitettu, koska edellinen omistaja sanoi, että onnistuu ilmankin. Kengittäjäkin taas kohta pyydetään, koska Spedelle pitäis vaihtaa pikku hiljaa kesäkengät ja vuolla. Mutta kokonaisuudessaan Spedelle ja mulle kuuluu hyvää! 

Loppuun vielä laitan pari kuvaa jotka otin muutama päivä sitten Spedestä. :)

IMG_20170323_182144.jpgIMG_20170323_182050.jpgIMG_20170323_182106.jpg