Syy siihen miksi en ole laittanut blogiin postauksia on se, että aattelin tehdä My Week -postauksen tosta viime viikosta.

Maanantai: Maanantaina menin Spedellä ihan normisti sileetä. Ratsastin tosi vähän aikaa, mutta joka tapauksessa ratsastin. Menin vaan suht nopeesti kaikki askel-lajit läpi ja lopetin. Otettiin mun kaverin kanssa pikkasen kuvia Spedestä siellä maneesissa vielä ratsastuksen jälkeen ja on myös yks kuva missä ratsastan. Ja ne kuvat tulee tän tekstin alle. :)

Screenshot_2017-02-20-15-08-56.jpg

Screenshot_2017-02-20-15-09-04.jpg

Tiistai: Tiistaina menin Spedellä koulutunnille joka meni ihan ok. Tehtiin paljon siirtymisiä ja hidastuksia jotka meni hyvin, mutta kun laukattiin niin muutaman kerran tuli väärä laukka. Ja tiistainahan oli ystävänpäivä, niin otin silloinkin kuvia pikkasen Spedestä ja otin yhen kuvan taivaastakin, koska se oli ihanan pinkki, niin se sopii ystävänpäivään tosi kivasti!

IMG_20170214_165506.jpgIMG_20170214_170049.jpgIMG_20170214_171404.jpg

Keskiviikko: Keskiviikkona en ollut tallilla, koska oltiin meidän luokan kanssa Himoksella ja tultiin sen verran myöhään kotiin, että ei olis ollu mitään järkee mennä enää tallille.

Torstai: Torstaina menin ilman satulaa. Menin aika kevyesti, koska en jaksanut mennä hirveän kauaa.

Perjantai: Perjantaina olin estevalmennuksessa Spedellä ja se meni kyllä ihan super hyvin. Alas tulee taas kuva radasta, mutten valitettavasti muista ratoja mitä mentiin, mutta kuva tulee kuitenkin niin näette, että minkälaista rataa oikein mentiin.esteit%C3%A4.jpg

Lauantai: Lauantaina oli myös estevalmennus, koska se oli kaksi päiväinen. Sillon en mennyt Spedellä vaan Donitsilla. Spedellä oli sillon lauantaina vapaa, koska en kerennyt liikuttaa Spedeä enää valmennuksen jälkeen, koska maneesi oli varattu.Tähän tulee taas kuva radasta, mutta ikävä kyllä en taaskaan muista niitä ratoja.:(

miksu.jpg

Sunnuntai: Sunnuntainakin Spedellä oli vapaa.