Menin tänään Pinjan kanssa Spedellä puomeja. Tai no siis menin TAAS puomeja Spedellä. Oon kyllä näinä muina päivinä tehny muutakin kun vaan menny puomeja, mutta niistä ei vaan oo tullu tänne mitään postausta. Tähän tulee taas kuva tän päivän puomeista. :)puomei.jpg

Kun Pinja meni noita puomeja niin toi sininen oli vaan pelkkä normi puomi. Toi pinkki oli sellanen kolmen puomin kasa (eli siis kaks puomia alla ja yks puomi siinä päällä). Ja toi vika, eli keltanen oli joku 20 cm "este"

Mutta siis nyt niihin tehtäviin mitä tehtiin nimenomaan puomeilla.

Alotettiin sillä, että Pinja meni toisella sivulla ravissa kevyessä istunnassa ja toisen pitkän sivun kevyessä ravissa. Silloin mentiin myös puomi. Tätä tehtiin pari kertaa. Sitten mentiin yks kerta käynnissä toi puomi sarja ja toisella pitkällä sivulla kevyessä ravissa puomi. Sen jälkeen alettiin menemään toisella sivulla kevyessä istunnassa puomi sarja ja toisella sivulla TAAS kevyessä ravissa puomi. Tätä tehtiin 2 kertaa. Sitten suunnan vaihto ja sama juttu toiseen suuntaan. Plus, että Pinja laukkasi molempiin suuntiin vähän.

Siinä vaiheessa ennenkuin mä aloin ratsastamaan niin Pinja talutteli Spedeä hetken, koska muuntelin vähän juttuja...

puomei.jpg

Rata oli täysin sama, mutta tuosta puomi sarjasta tein kahden esteen sarjan. Pinkki oli vähän pienempi pysty ja keltainen vähän isompi pysty.

Aloitin sillä, että menin pari kertaa tuon yksittäisen puomin ravissa. Aloin jo tuon jälkeen laukkaamaan, koska Pinja oli jo ratsastanut Spedellä. Sitten kun olin laukannu, niin tulin pari kertaa sarjan laukassa. Sen jälkeen vaihdoin suunnan ja tulin samat jutut toiseen suuntaan. Loppuravit tein ympyrällä, koska maneesin toisessa päässä juoksutettiin silloin kun aloitin loppuravit.

PS. ratapiirros on täysin sama (niinkuin sen varmaan huomaakin), mutta laitoin sen tuohon siksi ettei tarvisi kelata alkuun ja katsoa rataa. :)

No kerroin kyllä muustakin, kun vaan siitä, että mitä tehtiin puomeilla. :)