Mentiin tänään taas mun kaverin kanssa Spedellä sileetä. Spede.jpg

Mun kaveri ratsasti tänäänkin ensin. No, ensin se tietenkin alotti normi alkukäynneillä ja sen jälkeen se siirty ympyrälle. Tehtävä siinä ympyrällä oli se, että noitten puomien välissä tehtiin pysähdys ja toi toinen puolisko tosta ympyrästä ravattiin kevyttäravia. Spede oli alkuun vähän hidas ja sisäpohjetta vasten, mutta loppua kohti parani koko ajan. Sen jälkeen se sitten alko tekemään niin, että se meni isoa kahdeksikkoa noitten puomien välistä vaihtamalla suunnan ja se käytti koko maneesin tilaa kun se teki tota kahdeksikkoa (sitten se teki myös aina tolla kahdeksikolla käyntisiirtymisen noiden puomien väliin). Spede oli noissa siirtymisissäkin taas vähän hidas, mut sitten se alko tulemaan reippaammaks. Noi tehtiin molempiin suuntiin. Sitten alkoi taas laukat. Tehtiin samanlaisia laukkajuttuja mitä eilen,mutta menemällä tällä kertaa vaan noitten puomien välistä ympyrällä. Noikin tehtiin tietty molempiin suuntiin. Sen jälkeen se otti vaan pikkusen kevyttäravia ja lopetti. Sitten kun mä ratsastin niin menin ensin vähän ravia ja laukkaa tolla ympyrällä molempiin suuntiin ja sen jälkeen laukkasin sitä kahdeksikkoa kanssa vähän aikaa. Loppuravit menin toisessa päässä (en siis tuolla päässä missä noi puomit on), koska  sinne maneesiin tultiin juoksuttamaan ja siellä toisessa päässä oli vähän isompi tila, niin sinne piti sitten päästä juoksuttamaan.  

PS. Seuraava postaus on vähän erilaisempi, koska aattelin kertoa vähän mun ja Speden kuulumisista. Ja jos haluaa kysyä jotain muhun ja Spedeen liittyviä kysymyksiä, niin niitä kannattaa laittaa tämän postauksen kommentteihin, niin vastailen niihin sitten jossain postauksessa! :):):)

Tähän loppuun tulee yks kuva Spedestä jonka otin ehkä 2 viikkoa sitten, mutta en ole muistanut laittaa sitä vielä tänne. :)

IMG_20170310_151725.jpg 

<3