Nyt tulee taas postaus missä kerron ratsastuksista mitä on viimeaikoina ollu. Loppuun tulee eilen ja tänään otettuja kuvia.

Torstai: Torstaina ratsastin kaks heppaa. Speden ja Taavin. Spedellä menin itsenäisesti koulua ja Taavilla olin estetunnilla.

rata%20piirros.jpg

Ratsastin Spedellä ennen sitä mun ja Taavin estetuntia, koska se tunti oli vasta klo: 19.00. Alotin menemällä koko uraa pitkin ja tekemällä ympyrän pitkällesivulle. Ensin ravasin kevyessä ravissa tota tehtävää ja sitten aloin tekemään niin, että tein ton ympyrän harjoitusravissa ja ravasin muuten koko uraa kevyessä ravissa. Sitten laukkasin vaan koko uraa pitkin ja loppuravit menin vaan ympyrällä. 

este.jpg

Taavilla menin ensin kaikki askel-lajit läpi ja sitten alettiin menemään noita oransseja laukkapuomeja. Sen jälkeen alettiin menemään tota pinkkiä ristikkoa (joka myöhemmin laitettiin pystyksi) ja sitten tultiin myös tota punaista ristikkoa joka laitettiin myöhemmin pystyksi. Sitten mentiin muutama rata, mutta muistan vain viimeisen. Punainen pysty, vihreä okseri, pinkki pysty, sininen pysty (jonka alla vesimatto), vihreä okseri ja pinkki pysty. Nää kaikki radat meni suht hyvin. Loppu verkka oli reipas ja kiva.

Perjantai: Perjantaina menin Spedellä puomeja.

ja%20taas.jpg

Ensin menin noita pinkkejä ja sinisiä puomeja molempiin suuntiin (myöskin vihreää puomia). Sitten laukkasin ja tulin muutaman kerran tuon punaisen korotetun puomin molempiin suuntiin. Loppuun menin noita ravipuomeja ja suoralla uralla. 

Sunnuntai: Sunnuntaina olin Spedellä koulutunnilla.

koulutunti.jpg

Me mentiin alkuun käyntiä, ravia ja laukkaa tolla isolla pääty-ympyrällä ja sitten mentiin tota volttia ja ympyrää loppuun. Loppuravit mentiin ympyrällä kahdeksikolla (sitä en piirtänyt).

Maanantai: Tänään menin mun kaverin kanssa Spedellä koulua joka meni ihan hyvin.

viel%C3%A4%20kerran.jpg

Ite menin muuten kevyttäravia koko uraa pitkin, laukkasin ympyrällä ja tein voltteja. Mun kaveri meni koko uraa pitkin ja teki loiviakiemuroita. Ratsastuksen lopuksi talutettiin Spedeä maastolenkki joka on noin 2km-3km pitkä. 

Screenshot_2017-03-13-19-31-19.jpgScreenshot_2017-03-13-19-31-30.jpgScreenshot_2017-03-13-19-31-39.jpgScreenshot_2017-03-13-19-31-49.jpg