Olin tänään Spedellä estetunnilla, niinkuin edellisessä postauksessa jo kerroin, että oon menossa estetunnille. Nyt tulee taas ratapiirros ja sitten kerron, että miten radat meni.

esterata.jpg

Alkuun mentiin ihan normi alkuverkka. Eli vähän ravattiin ja laukattiin.

Sen jälkeen alettiin menemään noita kolmea ruskeaa puomia laukassa molempiin suuntiin. Spede oli muuten ihan ok, mutta alkuun se vähän tuijotti noita puomeja ja taas viimesillä kerroilla se vähän ryntäs niille puomeille.

Rata 1: Ekaks mentiin oikeassa kierroksessa toi punanen kolmen esteen innari ja jatkettiin tolle keltaselle ristikolle. Mentiin edelleen oikeassa kierroksessa ja hypättiin toi keskellä oleva pysty ja vaihdettiin suunta. Sitten laukattiin vähän matkaa uraa pitkin ja mentiin vasemmalta noi kolme ruskeaa puomia laukassa. Spede oli tolla radalla vähän laiska, koska se vähän tuijotti noita esteitä kun ei oltu hypätty pitkään aikaan.

Rata 2: Muuten on sama alku kun edellissessä, mutta ei mennä noita laukka puomeja vaan siltä siniseltä esteeltä vaihdetaan taas suunta (eli vasempaan) ja mennään toi suhteutettu (vihreä okseri ja musta pysty).

esterata.jpg

Rata 3: Tolle vikalle radalle esteitä vähän muunnettiin ja nostettiin. Rata alkaa siis sillä, että mennään noi ruskeat laukka puomit oikeassa kierroksessa. Sitten laukataan pitkäsivu ja mennään toi punainen sarja ja jatkettiin tolle keltaselle okserille. Sitten oikessa kierroksessa vaihdetaan suunta ton pystyn avulla vasempaan ja hypätään toi suhteutettu (eli vihreä okseri ja musta pysty). Tolla mustalla pystyllä Spede kiels kerran, mutta toisella yrityksellä meni yli.

Pesin siis Speden satulan tänään. P.S. Toi kuuluu sitten siihen: "muita juttuja" -osioon. 

Loppuun pari kuvaa mitkä otin tänään ratsastuksen jälkeen. Aika samanlaisia kun eilen. :)

IMG_20170212_180114.jpgIMG_20170212_180122.jpg

<3