Aattelin tässä postauksessa kertoa jutuista, jotka kyllä ostin jo pari viikkoa sitten, mutta en ole muistanut niistä vielä kertoa. 

Ostos 1: Ostin mun häkkikaappiin kaksi 10 litran kokoista laatikkoa. Ne on siis violetit kannelliset laatikot. Laitoin niihin siis mashia ja kivennäistä. Ennen mulla oli vaan sellaset pienet purkit Speden masheille ja kivennäisille, mutta nyt kun oli kerrankin tilaisuus ostaa tollaset isot laatikot, niin minähän sitten ostin.

Ostos 2: Nää jutut ostin kyllä hieman myöhemmin kuin nuo laatikot, koska en löytänyt näitä sieltä kyseisestä paikasta mistä ostin nuo laatikot. Mutta siis ostin noihin laatikoihin liittyen kaksi 1 desilitran mittaa. Ostin niitä kaks, koska se toinen meni siihen toiseen laatikkoon ja toinen toiseen laatikkoon.

Muita juttuja: Näitä juttuja en kyllä ostanut, vaan tehtiin ne mun kaverin kanssa. Eli siis tehtin kaks sellasta: "Speden ruoat" -lappua. Laitettiin ne niihin violettien laatikoiden kansiin, niin sitten tietää aina, että mitä niihin Speden ruokiin tulikaan. Sitten tehtiin myös Speden karsinan eteen uus Speden tieto lappu. 

Tässä oli nyt kaikki jutut mitä ostin / tein. 

Loppuun tulee vielä yks kuva eiliseltä, kun talutettiin Spedeä maastolenkki, päästettiin irti maneesiin, hyppyytettiin vähän ja taluteltiin kentällä. Kuva on otettu kentältä. :)Screenshot_2017-03-30-16-31-24.jpg