Olin Spedellä eilen estetunnilla. Laitan kohta tohon alas kuvan radasta ja sitten kerron, että minkälaisia tehtäviä/ratoja mentiin.

rata.jpg

Ihan ekaks haluun sanoa, että piirroksessa esteet eivät ole tarkalleen niillä paikoilla mitä ne olivat oikealla radalla, mutta suunnilleen noin esteet olivat.

Mutta siis ensimmäiseksi mentiin tuota kaarevaa linjaa molempiin suuntiin. En muista, että kumpaan suuntaan mentiin ekana. :)

Toisessa vaiheessa pinkeistä puomeista tehtiin pysty ja punaisesta puomista kanssa.

rata%201.jpg

Sitten tultiin laukassa kaarevalla linjalla pysty, sitten tehtiin keskiympyrä, siirryttiin raviin, mentiin vihreät ravipuomit, nostettiin laukka ja mentiin pysty. En taaskaan muista kumpaan suuntaan mentiin ekana, mutta molemmissa suunnissa hypättiin tuo sama tehtävä. Sen jälkeen mentiin kaarevalla linjalla pinkki ja punainen este niin, että mentiin vihreiden puomien ulkopuolelta. PS. Tehtiin näitä tehtäviä monta kertaa eli ei vaan yhtä kertaa. :) Rata meni niin, että ensin tultiin vasemmalta keltainen este, jatkettiin punaiselle pystylle, pinkille pystylle, sitten tultiin oikealta okseri ja mentiin vesieste. Spede hyppäs kaikin puolin hyvin eikä kieltänyt kertaakaan. 

Toivottavasti näistä ratapiirroksista oli vähän helpompi ymmärtää. :):):)